Stand Design & Building

Adinterim DESIGN is een specialist op het gebied van standdesign en standbuilding.

Het ontwerpen van een goede stand vraagt om professionaliteit, ervaring en de juiste inzichten. Maar natuurlijk ook creativiteit. Adinterim DESIGN luistert naar uw wensen en gaat aan de slag als ze al uw doelen helder voor ogen heeft. Meer dan 25 jaar vertalen wij deze wensen en doelen naar een succesvol en functioneel standontwerp. Manueel en digitaal met of zonder animatie. Uitgebreid als het moet eenvoudig als het kan en altijd uitgaand van uw speciale wensen.

Beursstand op maat. Nationaal en Internationaal

Beursstand op maat met een krachtige uitstraling

Een beursstand is de perfecte manier om de aandacht te trekken met jouw product of dienst. Op de beurs zijn altijd eisen waar je beursstand aan moet voldoen. Wij denken graag met jou mee om jouw stand voor elke beurs geschikt te maken. Natuurlijk moet ook de vorm en uitstraling van de beursstand kloppen met jouw product of dienst. Wij leveren snel creatieve en werkende concepten en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Bij ons kan je dus terecht voor tentoonstellingsbouw en standbouw. Nationaal en internationaal.

Waarom een beursstand bij Adexhibition

Adexhibition verzorgd full service standbouw!

– Wij leveren snel creatieve en werkende concepten.

– Met al meer dan 25 jaar ervaring weten wij precies wat jouw beursstand nodig heeft!

– Wij leveren krachtige ontwerpen en denken out of the box!

– Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

– Wij zijn specialist op het gebied van standbouw

 

Hoe gaan wij te werk bij het ontwerpen van een beursstand

Wij luisteren naar jouw wensen en gaan pas aan de slag als wij jouw doel helder voor ogen hebben. Heb je speciale wensen en ben je op zoek naar iets unieks? Adexhibition is specialist in het ontwerpen van een krachtig en functioneel concept voor standbouw en tentoonstellingsbouw. Deze kan digitaal of manueel worden uitgewerkt zodat je een goed beeld krijgt van het ontwerp. Pas wanneer je helemaal tevreden bent gaat het ontwerp in productie en verzorgen wij het hele traject.

Beursstand op beurzen in de regio Assen en Groningen

Ben jij op zoek naar een professionele beursstand?
Wij komen graag met jou in contact!